Inloggen Login en reserveer online!
Nieuws

Nieuws

 • donderdag 26 februari

  Het is ons gelukt! We hebben twee geweldige campings gevonden in Frankrijk en Spanje waar jij bijna het gehele jaar kunt genieten van zon, zee, strand, natuur en cultuur. De mobile home in Frankrijk is door ons aangekocht, de mobile home in Spanje is voor 3 jaar ingehuurd. Vanaf 17 maart is het mogelijk om te boeken, houd je mailbox in de gaten.

  Domaine de la Bergerie in Roquebrune sur Argens
  Vilanova Parc in Sitges

 • maandag 9 februari

  Zoals beloofd informeren wij jullie hierbij over de belangrijkste conclusies uit de enquête die SBM heeft gehouden onder alle medewerkers en gepensioneerden.
  We hebben de uitkomsten in een verslag uitgeschreven. Deze kun je hier terugvinden.

 • dinsdag 6 januari

  Wanneer kan ik mijn vakantie boeken?

  Aciteve medewerkers vanaf maandag 12 januari 2015 om 10.00 uur
  Oud-medewerkers vanaf dinsdag 13 januari 2015 om 09.00 uur

  Check vooraf goed of uw inloggegevens juist zijn. Bent u deze kwijt, bel gerust met het secretariaat  (033) 2539355.

 • woensdag 10 december

  December op Schiermonnikoog
  Kraag omhoog, goede stappers aan én naar buiten! Lange wandelingen maken over het strand, neerploffen voor een mok warme chocolademelk en natuurlijk heel veel genieten! Waarvan? Nou, wat dacht je van de ultieme rust op het eiland, Pak je spullen, de boot vertrekt!

  De volgende periode is nog vrij:
  De Brammert van 12 - 26 december (weekend - midweek - week)
  De Ellert van 12 - 19 december (weekend - midweek - week)

   

 • woensdag 10 december

  Wist je dat we vaak leuke nieuwtjes en wetenswaardigheden over onze vakantiewoningen vermelden op onze Facebook pagina? Wil jij deze ook ontvangen? Like hier onze pagina

 • dinsdag 9 december

  Je kunt nu je vakantie tot en met 1 mei boeken. Ook in de voorjaarsvakantie (Zuid 14 - 22 februari en Midden/Noord 21 februari - 1 maart )  zijn er nog volop mogelijkheden.

 • donderdag 25 september

  De winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend
  We hebben een prachtige zomer met een zeer succesvolle fotowedstrijd achter de rug! Iedereen bedankt voor jullie inzending, voor ons is iedereen een winnaar!  We hebben meer dan 100 foto’s ontvangen met o.a. de mooiste zonsondergangen, leuke strand-,  actie-, maar ook hilarische foto’s. Toch hebben we een keuze moeten maken. We hebben de winnaars verdeeld in drie categorieën: origineel, humor en natuur. Hieronder tref je de winnende foto's.

  Categorie humor
  Ingezonden door Robert van Dam
  De foto is genomen in Italië op camping Albatros
  Toscane per fiets verkennen: "We reden de stenen uit het wegdek!"

  Categorie origineel
  Ingezonden door John van den Heuvel
  De foto is genomen in L' Estartit in Spanje
  Onder water werken aan je profielfoto!

  Categorie natuur
  Ingezonden door Martijn Knapp
  De foto is genomen in Egmond aan Zee
  Groepje libellen genieten keurig op een rij van de zon!


   

  De prijswinnaars hebben een dinerbon ter waarde van € 50,00 gewonnen.
  Van harte gefeliciteerd!

 • maandag 15 september

  Enquête invullen en kans maken op een weekendje weg 
  Via de mail hebben wij u een enquête verstuurd. Heeft u al even tijd gehad om deze in te vullen? Zo ja, onze hartelijke dank. Mocht u nog niet in gelegenheid geweest, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om deze enquête  alsnog in te vullen.

  Waarom deze enquête?
  Stichting SBM heeft als doelstelling tegen gunstige voorwaarden vakantiewoningen aan te bieden aan medewerkers en gepensioneerden van de Rabo Vastgoedgroep, waaraan zij is gelieerd.
  Wie heeft dat tegenwoordig nog? Het bestuur van SBM is zich dan ook bewust van deze unieke situatie en bewaakt die voor de toekomst. Met de veranderingen binnen de Rabo Vastgoedgroep, de onzekerheid die er is over de ontwikkeling van de economie en de vastgoedsector in het bijzonder, is van groot belang dat wij de juiste koers kiezen naar de toekomst. 

  In het (recente) verleden hebben wij collega’s noodgedwongen zien verhuizen naar andere bedrijven. Van deze collega’s weten wij dat ze het jammer vonden dat zij niet meer een vakantiewoning van SBM konden huren.
  Vandaar dat wij voor die collega’s die zich nu in een vergelijkbare situatie bevinden ook een vraag in de enquête hebben staan.

  Doel van deze enquête
  Door middel van deze enquête willen wij inzicht krijgen in jullie wensen en ideeën over vakantie, of beter gezegd over recreatie mogelijkheden. Wat vind jij belangrijk? 
  Het invullen van de enquête kost je circa 10 minuten en zal ons goed helpen bij het vinden van de juiste koers naar 2020.

  Weekendje weg!
  Onder degenen die de enquête retourneren verloten wij 3 weekenden naar een van onze locaties in de periode van november 2014 tot maart 2015. Als je mee wilt dingen naar een weekend weg dien je wel je emailadres op te geven! Blijf je liever anoniem dan kan dat natuurlijk ook. Je helpt ons enorm door de enquête even in te vullen en daardoor mede jouw vakantiemogelijkheden voor de toekomst te bepalen.     

  Tot
  26 september 2014 kan de enquête worden ingevuld middels deze link  Succes en bedankt!

   

 • vrijdag 15 augustus

  Hebben jullie de nieuwsbrief met de fotowedstrijd al gezien? Stuur je leukste vakantiefoto in, gemaakt in de omgeving van een SBM huisje. Dan maak je kans op 1 van de 3 dinerbonnen van 50 eurootjes. Leuk toch?

  Klik hier voor de complete nieuwsbrief

   

 • woensdag 30 juli

  Deel je ervaring met je collega's en vul online het evaluatieformulier in. Heel eenvoudig door op de website in te loggen en vervolgens naar de door jouw geboekte woning te gaan.

 • vrijdag 6 juni

  Bij iedere boeking in mei en juni hebben we een leuke actie. Kijk hier voor de woningen in Kijkduin, Ouddorp, Nieuwvliet en Baarle Nassau.

 • vrijdag 6 juni

  Bij iedere boeking in mei en juni hebben we een leuke actie. Kijk hier voor de woningen in Valkenburg, Eernewoude, Ees en Texel

 • donderdag 27 maart

  Komend weekend ziet er fantastisch uit. Het blijft droog en er is veel zon. Daarbij wordt het zaterdag 17-20 graden en zondag zelfs nog een graadje warmer. De weercijfers komen uit op een 9 of een 10! Ook begin volgende week blijft het zonnig en droog lenteweer met prima temperaturen. De volgende woningen zijn nog vrij in het weekend van 28-31 maart 2014:

  klik op de locatie voor meer informatie.

  Bungalowpark 't Kustlicht Zoutelande                  6-persoons bungalow (Branding 44) dicht bij de kust - prijs € 175,00

  Bungalowpark de Keivit Baarle Nassau               6-persoons recreatiewoning midden in het bos - prijs € 150,00

  Domaine de L'alu Belgische Ardennen                5-persoons appartement midden in de Ardennen - prijs €180,00

  Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg              6-persoons luxe vrijstaaande woning - prijs € 315,00

  Vakantiepark Kijkduin                                              8-persoons luxe vrijstaande woning dicht bij de kust - prijs € 215,00

  Prijzen zijn exclusief bijkomende kosten als schoonmaak, toeristenbelasting etc.

   

 • donderdag 6 maart

  Vanaf heden kun je kennismaken met onze prachtige nieuwe locatie in de Ardennen
  Het landgoed ligt in een groot natuurgebied, de eigenaren zullen er alles aan doen om je een ontspannen vakantie te geven. Het landgoed L'Alu werd gerestaureerd vanuit een jarenlange ervaring. De appartementen zijn zonder meer een sluitende schakel tussen sfeer en hedendaagse luxe en comfort. Wij hebben deze woning in de verhuur tot en met 28 juni 2014.

  Ga hier direct naar de informatie over de woning of om te boeken

   

   

 • dinsdag 21 januari

  BELANGRIJK: Een optie is 7 dagen geldig.  Heb je een optie genomen op 1 van de vakantiewoningen, vergeet dan niet dat je deze ZELF om moet zetten naar een boeking in MIJN SBM. Als je zelf niets doet, vervalt de optie automatisch en krijgt iemand anders de 1e mogelijkheid om te boeken.

 • maandag 13 januari

  Nieuwe functionaliteit: opties.
  Nu de eerste golf boekingen en opties door het systeem verwerkt is kunnen we de balans opmaken. Dit jaar is voor het eerst de mogelijkheid gemaakt om meer opties op één en dezelfde woning te nemen. In de mailafwikkeling van deze optie is niet duidelijk of u de eerste optie heeft of een vervolg-optie. Dit betekent dat u wellicht niet de eerste optie heeft. U kunt dit nakijken in Mijn SBM. Als u niet de eerste optie heeft zult u zien dat de button 'optie bevestigen' in grijs opgelicht wordt weergegeven. U kunt deze button dan ook niet gebruiken. Dit houdt in dat u moet wachten tot de eerste optienemer de optie heeft geannuleerd. Als de optie is verlopen dan ontvangt u van ons een mailbericht.

 • zaterdag 11 januari

  Drukke zaterdagochtend
  Zaterdag 11 januari om 08.00 uur was het topdrukte op het SBM secretariaat. Vele collega's hebben volop de vakantie naar wens kunnen boeken of alvast in optie genomen.
  De telefoons en computers draaiden overuren waardoor er soms wat vertraging optrad. Nog niet kunnen boeken, probeer het later nog eens. Wij danken u voor uw begrip!

 • vrijdag 10 januari

  Zaterdag 11 januari vanaf 08.00 uur is het mogelijk (voor werknemers in actieve dienst) om je vakantie te boeken. Houd er rekening mee dat het heel erg druk is en er misschien meerdere mensen tegelijk dezelfde woning willen boeken. En bellen gaat helaas niet sneller! Heb je alsnog een vraag over je boeking, dan zijn wij vandaag te bereiken van 08.00 - 12.00 uur op tel. 033 - 2539 355. 

 • maandag 6 januari

  Als je 1 of 2 weken wilt boeken worden nu standaard perioden aangeboden van vrijdag tot vrijdag.  Mocht je een andere periode willen boeken bijvoorbeeld
  maandag-maandag of 1 week + 1 weekend dan kun je  contact opnemen met het secretariaat wij zullen dank kijken of dat mogelijk is en wat de huurprijs is.

 • zondag 5 januari

  De kerstdagen vallen in 2014 op donderdag en vrijdag. Het is niet mogelijk om op vrijdag aan te komen of te vertrekken. De volgende mogelijkheden zijn er:

  Weekend:
  Van vrijdag 19 december tot maandag 22 december

  Week:
  Van maandag 22 december tot maandag 29 december

  Midweek:
  Van maandag 29 december tot vrijdag 2 januari 2015

 • donderdag 2 januari

  Collega's,
  De nieuwe website is live, Wij hebben onze best gedaan om alle onvolkomheden uit de site te halen en meerdere malen te testen. Des ondanks is de ervaring dat er altijd zaken zijn die niet werken zoals beoogd. Wij verzoeken u dan ook als u iets ontdekt wat niet helemaal goed werkt dat aan ons te melden, zodat wij daarop direct actie kunnen ondernemen. Sommige zaken kunnen wij direct oplossen, andere zullen iets meer tijd vergen, maar ga er vanuit dat wij onze best zullen doen de site nog verder te volmaken. Veel plezier met het selecteren van een nieuwe of bekende vakantie bestemming in binnen of buitenland. Secretariaat SBM

 • woensdag 1 januari

  Rookvrij
  Met ingang van 1 janauari 2014 zijn onze woningen rookvrij.  Daar waar mogelijk hebben we in de nabijheid een ruimte buiten gecreëerd om te roken.

   

   

 • woensdag 18 december

  Website gaat live.
  Vanaf 30 december kunt u via deze website uw vakantie bestemming zoeken en boeken voor de periode tot 25 april 2014. Voor de zomerperiode kunt u boeken vanaf 11 januari 2014 08.00 uur voor medewerkers
  in actieve dienst.  Voor gepensioneerden geldt dat vanaf maandag 13 janauri geboekt kan worden de zomerperiode. 

 • donderdag 21 november

  Verbouwing op Schiermonnikoog
  Onze buurman, die tussen de Ellert en de Brammert een woning heeft, gaat verbouwen. De woning wordt een flink stuk groter dan dat er nu staat. Vanuit het bestuur houden we de werkzaamheden nauwlettend in de gaten. Het kan dus zijn als u in het voorjaar boekt dat u enige overlast heeft van de bouwwerkzaamheden. Wij hebben met onze buurman afgesproken dat hij de overlast tot een minimum zal beperken.

 • maandag 18 november

  “Vastgoed moet bijdragen aan de maatschappelijke welvaart”. Dit motto van Bouwfonds-oprichter Jacob Wiersema verwoordt nog altijd waar de SBM voor staat. Wiersema wil dat het personeel ook kan profiteren van het vastgoedbezit van Bouwfonds. Daarom richt hij in 1973 de Stichting SBM op. De woningen Ellert en Brammert op Schiermonnikoog (aangekocht in de jaren zestig) zijn de eerste vakantiewoningen die verhuurd worden.

  Tot 2018 ontving SBM op basis van een cao-artikel een bijdrage die gerelateerd was aan de loonsom van Rabo Vastgoed Groep. Met dit bedrag worden onder andere de vakantiewoningen geëxploiteerd. Doordat de bijdrage aan de stichting is gegroeid, is het aantal vakantiewoningen inmiddels enorm uitgebreid. Medewerkers en gepensioneerden kunnen deze woningen tegen gereduceerd tarief huren. Meer informatie hierover vind je bij ‘Hoe werkt het en in het reglement.

  Organisatie SBM

  SBM kent een bestuur, raad van toezicht en beheerders. De operationele werkzaamheden worden uitgevoerd door Mariëlle Ros en Liesbeth van den Heuvel.

  Het bestuur bestaat uit:

  • Laurens van den Eijnden – voorzitter
  • Ingrid Peters – secretaris
  • Hein van Rijn – penningmeester

  De Raad van Toezicht bestaat uit:

  • Elly van Sluis
  • Sander Hofs
  • Gea Voorhorst

  De organisatie:

  • Mariëlle Ros – bureaumanager
  • Liesbeth van den Heuvel - bureaumanager

  Het team met woningbeheerders bestaat uit vrijwilligers die bij BPD of de Rabo Vastgoed Groep werkzaam zijn of waren:

  • Dick ter Avest
  • Eddy Hofman
  • Freek Pril
  • Hans van Rensen
  • Kitty Storm
  • Leo van de Leur
  • Peter van Rijthoven
  • René Franken  
  • Rick Kraan                             
  • Wim Feenstra

  De werkzaamheden van de beheerders worden gecoördineerd door Charles Chakri.

  Missie SBM

  De SBM heeft als missie het bevorderen van het welzijn van (oud-)medewerkers van BPD en de Rabo Vastgoed Groep, door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en duurzame recreatieve voorzieningen tegen een gereduceerde prijs.

  Visie SBM

  SBM heeft de volgende visie:

  • wij vernieuwen ons recreatieaanbod voortdurend om aan de vraag van de medewerkers te kunnen beantwoorden;
  • wij vergroten de kwaliteit van ons aanbod en onze service voortdurend en lopen daarbij voor op marktontwikkelingen;
  • wij leveren door onze activiteiten in toenemende (indirecte) mate een duidelijke bijdrage aan het bedrijfsbeleid;
  • wij opereren efficiënt, prudent en goedkoop en streven daarbij naar een nog effectievere inzet van onze financiële middelen ten gunste van de medewerkers;
  • wij zijn organisatorisch, juridisch en financieel transparant;
  • wij geven ons rekenschap van de sociaal-maatschappelijke context waarbinnen wij opereren

Over Stichting SBM

maandag 18 november 2013

“Vastgoed moet bijdragen aan de maatschappelijke welvaart”. Dit motto van Bouwfonds-oprichter Jacob Wiersema verwoordt nog altijd waar de SBM voor staat. Wiersema wil dat het personeel ook kan profiteren van het vastgoedbezit van Bouwfonds. Daarom richt hij in 1973 de Stichting SBM op. De woningen Ellert en Brammert op Schiermonnikoog (aangekocht in de jaren zestig) zijn de eerste vakantiewoningen die verhuurd worden.

Tot 2018 ontving SBM op basis van een cao-artikel een bijdrage die gerelateerd was aan de loonsom van Rabo Vastgoed Groep. Met dit bedrag worden onder andere de vakantiewoningen geëxploiteerd. Doordat de bijdrage aan de stichting is gegroeid, is het aantal vakantiewoningen inmiddels enorm uitgebreid. Medewerkers en gepensioneerden kunnen deze woningen tegen gereduceerd tarief huren. Meer informatie hierover vind je bij ‘Hoe werkt het en in het reglement.

Organisatie SBM

SBM kent een bestuur, raad van toezicht en beheerders. De operationele werkzaamheden worden uitgevoerd door Mariëlle Ros en Liesbeth van den Heuvel.

Het bestuur bestaat uit:

 • Laurens van den Eijnden – voorzitter
 • Ingrid Peters – secretaris
 • Hein van Rijn – penningmeester

De Raad van Toezicht bestaat uit:

 • Elly van Sluis
 • Sander Hofs
 • Gea Voorhorst

De organisatie:

 • Mariëlle Ros – bureaumanager
 • Liesbeth van den Heuvel - bureaumanager

Het team met woningbeheerders bestaat uit vrijwilligers die bij BPD of de Rabo Vastgoed Groep werkzaam zijn of waren:

 • Dick ter Avest
 • Eddy Hofman
 • Freek Pril
 • Hans van Rensen
 • Kitty Storm
 • Leo van de Leur
 • Peter van Rijthoven
 • René Franken  
 • Rick Kraan                             
 • Wim Feenstra

De werkzaamheden van de beheerders worden gecoördineerd door Charles Chakri.

Missie SBM

De SBM heeft als missie het bevorderen van het welzijn van (oud-)medewerkers van BPD en de Rabo Vastgoed Groep, door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en duurzame recreatieve voorzieningen tegen een gereduceerde prijs.

Visie SBM

SBM heeft de volgende visie:

 • wij vernieuwen ons recreatieaanbod voortdurend om aan de vraag van de medewerkers te kunnen beantwoorden;
 • wij vergroten de kwaliteit van ons aanbod en onze service voortdurend en lopen daarbij voor op marktontwikkelingen;
 • wij leveren door onze activiteiten in toenemende (indirecte) mate een duidelijke bijdrage aan het bedrijfsbeleid;
 • wij opereren efficiënt, prudent en goedkoop en streven daarbij naar een nog effectievere inzet van onze financiële middelen ten gunste van de medewerkers;
 • wij zijn organisatorisch, juridisch en financieel transparant;
 • wij geven ons rekenschap van de sociaal-maatschappelijke context waarbinnen wij opereren